Domper voor Southampton en Oranje: Clasie weken 'out'

13 augustus 2015, 15:48

Slecht nieuws voor Southampton én het Nederlands elftal: Jordy Clasie kan de komende periode niet in actie komen. Hij is twee tot drie weken uit de roulatie, meldt zijn coach Ronald Koeman.

Clasie maakte maandag zijn rentree bij de beloften van Southampton. Hij leek hersteld van een blessure aan zijn hamstring, maar moest zich kort na rust toch weer laten vervangen. Het gaat ditmaal niet om een kwetsuur aan de hamstring, maar om schade aan zijn enkelband. Hij heeft enkele weken nodig om weer fit te worden, zo liet Koeman donderdag weten tijdens een persconferentie. Hierdoor mist de middenvelder niet alleen de komende wedstrijden van zijn club, maar mogelijk ook de cruciale interlands van Oranje tegen IJsland en Turkije. Op donderdag 3 september speelt Oranje tegen IJsland, drie dagen later is het duel met de Turken.

Southampton speelt zaterdag zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Everton. Dit duel komt niet alleen voor Clasie te vroeg, ook aanwinst Steven Caulker behoort nog niet tot de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen