Locadia biedt zijn excuses aan en blijft bij PSV

24 augustus 2015, 11:44   Bijgewerkt: 24 augustus 2015, 11:53

Jürgen Locadia is weer in genade aangenomen bij PSV. De 21-jarige aanvaller kwam afgelopen vrijdag niet opdagen op de training van de Eindhovenaren en leek daarmee te zinspelen op een vertrek uit het Philips Stadion, maar heeft in het weekend nagedacht en maandag vervolgens zijn excuses aangeboden. Na een paar dagen bezinnen heeft Locadia aangegeven dat hij bij de regerend landskampioen zal blijven.

Locadia verscheen maandagochtend nog niet op het trainingsveld bij PSV, maar was wel aanwezig om een statement te maken richting de aanwezige pers. "Ik heb een goed gesprek gehad met de club en heb mijn excuses aangeboden. Mijn focus ligt weer volledig op PSV", sprak de jonge aanvaller.

Met ingang van dinsdag zal Locadia weer met de selectie van PSV meetrainen. De aanvaller heeft spijt van zijn gedrag. "Ik heb aangegeven dat ik het niet helemaal goed heb aangepakt afgelopen vrijdag. Het ging mij niet om het afdwingen van een transfer", verzekert Locadia. "Ik was teleurgesteld, maar heb niet de juiste manier gekozen om dat duidelijk te maken. Ik ga weer trainen en voetballen."

PSV zal de zaak verder intern zal afhandelen. De aanvaller kreeg al een geldboete opgelegd door de Brabantse club en werd bovendien buiten de wedstrijdselectie voor het duel met sc Heerenveen (1-1) van afgelopen zaterdag gehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen