Van den Brom ziet kansen: "Ajax heeft tik gehad"

Ger
7 augustus 2015, 19:11

Trainer John van den Brom hoopt de goede lijn van AZ in de derde voorronde van de Europa League door te trekken naar de Eredivisie. De Alkmaarders rekenden donderdag af met het Turkse Istanbul Basaksehir. Het leverde AZ een tweeluik op in de play-offs met het Roemeense Astra Ploiesti.

"Ik weet dat ze donderdag van West Ham United hebben gewonnen. Dat is op zich wel een prestatie. Maar het schijnt ook dat West Ham niet met het sterkste elftal had gespeeld", zegt Van den Brom over Astra op de website van AZ. "Wat ik sowieso van het Roemeense voetbal weet, is dat het fysieke gasten zijn. Ze hebben in het verleden ook een paar heel mooie voetballers gehad."

Eerst wacht voor AZ echter de opening van de Eredivisie. Zondag is Ajax voor eigen publiek de tegenstander. "Ze hebben door de uitschakeling voor de Champions League een tik gehad. Geloof mij, dat werkt altijd wel door", weet van den Brom. "Aan de andere kant weten ze ook dat ze dat maar op één manier kunnen herstellen: met een goede wedstrijd tegen AZ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen