Memphis gidst Manchester United naar koppositie

Ger
26 september 2015, 18:00   Bijgewerkt: 26 september 2015, 18:44

Manchester United heeft in de zevende speelronde de koppositie gegrepen in de Premier League. De ploeg van manager Louis van Gaal won op het eigen Old Trafford met 3-0 van hekkensluiter Sunderland. Memphis Depay zette de thuisploeg op het goede spoor door op slag van rust de score te openen.

Al snel in de tweede helft verdubbelde Wayne Rooney de marge. De aanvoerder vierde zijn 171e competitiegoal voor United, evenveel als Denis Law. Alleen Bobby Charlton (199) en Jack Rowley (182) hebben er meer gemaakt. Juan Mata legde in de slotfase de eindstand vast. Van Gaal haalde in de slotfase Depay en Daley Blind naar de kant, ook met het oog op de komende confrontatie met VfL Wolfsburg in de groepsfase van de Champions League. 

Met de zege profiteerde United optimaal van de nederlaag van Manchester City bij Tottenham Hotspur (4-1). De nieuwe lijstaanvoerder heeft nu een puntje voorsprong op de stadgenoot. Het Sunderland van coach Dick Advocaat blijft de drager van de rode lantaarn in de Engelse competitie. De ploeg van basiskrachten Patrick van Aanholt en Jeremain Lens verloor dit seizoen al vijf keer.

Alexis Sanchez speelde de hoofdrol bij Arsenal in de uitwedstrijd tegen Leicester City. Mede door drie doelpunten van de Chileen zegevierden de Londenaren met 2-5. Theo Walcott en Olivier Giroud namen de overige treffers van Arsenal voor hun rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen