Willem II wil eindelijk eens van amateurs winnen

21 september 2015, 16:30

Een cupfighter kan Willem II de laatste jaren niet bepaald genoemd worden. De afgelopen vier seizoenen verloor de ploeg uit Tilburg zijn eerste wedstrijd in de KNVB Beker, telkens tegen een lager aangeschreven ploeg. Harkemase Boys, FC Dordrecht, Excelsior '31 en Delta Sport waren achtereenvolgens te sterk.

Aan die merkwaardig slechte reeks hoopt Willem II dinsdag een eind te maken. Het ontmoet opnieuw een amateurclub, DOVO uit Veenendaal. Coach Jurgen Streppel is op de hoogte van de slechte bekerprestaties van zijn club. "We kunnen er omheen draaien, maar de cijfers liegen niet. Het waren wedstrijden die we hadden moeten winnen, zeker die tegen de amateurclubs. Misschien was er te weinig wedstrijdspanning, of juist te veel. We willen tegen DOVO in elk geval een ronde verder komen, laat dat duidelijk zijn", zegt hij bij Omroep Brabant.

Bij DOVO zit een oude bekende op de bank, namelijk Hans Kraay jr. "Hans is een trainer die het in het bekertoernooi altijd goed doet", weet Streppel, verwijzend naar de knappe resultaten die de tv-persoonlijkheid in de KNVB Beker boekte met JVC Cuijk en FC Lienden. "Ze zullen gebrand zijn op een stunt. Dat wordt dus een hectisch avondje, daar in Veenendaal. Maar wij willen natuurlijk ook graag winnen. Een goed resultaat is in alle opzichten belangrijk. Vroege uitschakeling betekent namelijk ook dat je geld laat liggen voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen