Van de Looi: "Alleen maar goede tegenstanders"

Ger
2 oktober 2015, 16:52

Voor trainer Erwin van de Looi zijn het drukke tijden bij FC Groningen. De bekerhouder kwam donderdagavond in de Europa League in actie bij SC Braga (1-0) en zondag wacht een optreden in de Eredivisie. In Arnhem is Vitesse de tegenstander.

"Vanmiddag gaan we de wedstrijd tegen SC Braga afsluiten en vervolgens gaat de blik meteen weer op zondag. Op het eerste oog zijn we fysiek redelijk goed door de wedstrijd gekomen", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "We hadden het in het begin heel moeilijk en nadat we het anders hadden neergezet, hebben we een behoorlijke wedstrijd gespeeld. Helaas konden we de 1-0 niet meer omdraaien."

Van de Looi omschrijft Vitesse als 'een energiek team'. "Het is een ploeg met veel kwaliteit. Ondanks vele nieuwe spelers hebben ze er snel een ploeg van gemaakt. Het is opnieuw een ploeg van formaat, waartegen we spelen. De afgelopen weken hebben we alleen maar goede tegenstanders getroffen, dus wat dat betreft weten we ook waar we aan toe zijn."

De noorderlingen kunnen tegen de Arnhemmers over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen aanvoerder Rasmus Lindgren is niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen