AZ definitief zonder Van der Linden en Haps

20 november 2015, 14:46
AZ definitief zonder Van der Linden en Haps

Ridgeciano Haps en Jop van der Linden missen de competitiewedstrijd van AZ tegen sc Heerenveen. De twee spelers zijn niet fit genoeg om te kunnen spelen, meldt coach John van den Brom.

Naast beide verdedigers is iedereen fit, ook de spelers die de afgelopen week op pad waren met hun nationale team. "Celso Ortiz is donderdagavond als laatste international weer teruggekomen. Hij heeft, net als Alireza Jahanbakhsh, een lange reis achter de rug. Maar goed, ze zijn allemaal weer fit teruggekomen", stelt Van den Brom tevreden vast op de website van zijn club.

Met sc Heerenveen treft AZ een ploeg in vorm, het draait goed in Friesland sinds Foppe de Haan als interim-coach op de bank zit. "Of Heerenveen anders is gaan spelen sinds de trainerswissel? Ja, totaal anders. Ze zijn van 4-3-3 overgestapt op een 4-4-2-systeem. En succesvol, want ze zijn punten gaan pakken sinds Foppe de Haan het heeft overgenomen. Hij heeft het met zijn ervaring in relatief korte termijn goed gedaan. Daar moet je alleen maar respect voor hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen