BBC: Hiddink in gesprek met delegatie Chelsea

18 december 2015, 13:05   Bijgewerkt: 18 december 2015, 13:29

Het begint er sterk op te lijken dat Guus Hiddink de nieuwe manager van Chelsea wordt. Volgens de BBC is de Achterhoeker, afgelopen zomer ontslagen als bondscoach van het Nederlands elftal, vrijdag in gesprek gegaan met een delegatie van de club. Dit gesprek vindt plaats in een hotel in Londen. 

De verwachting is dat Hiddink wordt aangesteld als interim-opvolger van José Mourinho, die donderdag ontslagen werd. De Nederlander zou een contract tot het eind van dit seizoen kunnen tekenen. Hij moet Chelsea, dat als regerend kampioen nu zestiende staat in de Premier League, weer enige glans geven. Dat kan in de Engelse competitie en in de Champions League, waarin het de achtste finale bereikt heeft.

In 2009 was Hiddink ook interim-coach van Chelsea, hij won toen met de club de FA Cup. Direct na het ontslag van Mourinho wisten Engelse media al te melden dat de 69-jarige Hiddink de belangrijkste kandidaat was om de taken van de Portugees over te nemen. Hiddink zit zonder werk sinds hij in de zomer van 2015 ontslagen werd bij Oranje. De KNVB stelde hem verantwoordelijk voor de slechte resultaten in de EK-kwalificatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen