Blind blikt vooruit: "Iedereen wil van ons winnen"

28 december 2015, 13:13

Daley Blind kijkt uit naar het duel tussen Manchester United en Chelsea vanavond (maandag). Hoewel de Nederlandse trainers van beide clubs, Louis van Gaal en Guus Hiddink, veel aandacht opeisen, richt de oud-Ajacied zich vooral op de wedstrijd zelf. "Het blijft een topwedstrijd."  

Manchester United doet het met een zesde plaats niet goed in de Premier League, maar Chelsea doet het met een vijftiende stek nog veel slechter. "Het zou stom zijn om Chelsea te onderschatten. Chelsea heeft veel spelers van topkwaliteit en het is de club die vorig seizoen kampioen werd. Het is een grote wedstrijd, waar de clubs ook staan", zo geeft Blind aan op de website van The Red Devils.

Toch maakt Blind zich geen zorgen. "Bij Ajax werden we bijna ieder jaar kampioen, maar rond Kerstmis stonden we vaak tweede, derde of vierde. Daarna kwamen we terug, wonnen we alles en werden we kampioen. Ik ben vier keer kampioen geworden in Nederland en de ploegen wilden echt van ons winnen. Dat zie je in de Premier League ook: iedereen wil van clubs als Chelsea en Manchester United winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen