De Jong na toekomstvraag: "Sodemieter lekker op"

6 december 2015, 15:04

SC Cambuur had het al uiterst moeilijk en de situatie is na de nederlagen tegen degradatieconcurrenten De Graafschap (2-3) en Willem II (3-0) alleen maar penibeler geworden. De druk op trainer Henk de Jong blijft toenemen, maar op vragen over zijn toekomst zit hij niet meer te wachten.

"Het kan me helemaal niets schelen. We hebben het hartstikke moeilijk. Ik wil niet depressief worden van die vragen van jullie. Sodemieter lekker op", reageerde De Jong op de zoveelste vraag over zijn functioneren en zijn toekomst in Leeuwarden.

De geplaagde coach zag zondag met lede ogen aan hoe zijn ploeg kans- en roemloos met 3-0 onderuit ging bij Willem II. "Natuurlijk ben je teleurgesteld. Elke corner en elke verre ingooi is bij ons een probleem. En dat zal in de laatste twee wedstrijden voor de winterstop ook wel zo zijn", vreest De Jong. "Een aantal spelers van ons is blijkbaar niet rijp voor het niveau van de Eredivisie", komt hij met scherpe teksten.

Er moet wat veranderen, weet De Jong. Mogelijk bieden winterse versterkingen uitkomst voor de nummer zeventien van de Eredivisie. "We gaan in de winterstop wat mensen erbij halen. Sommigen kunnen misschien niet beter, maar daar gaan we wel mee aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen