Hiddink noemt doelstellingen: top vier, CL en FA Cup

26 december 2015, 11:01

Guus Hiddink zit vandaag (zaterdag) voor het eerst weer op de bank bij Chelsea. De ervaren coach hoopt de Londense club de komende maanden uit het moeras te trekken en zet hoog in. Hij heeft voor het restant van dit seizoen drie belangrijke doelstellingen, laat hij weten op de website van zijn club.

"Over het algemeen stel ik doelstellingen op. De eerste is, omdat het mathematisch mogelijk is, om als vierde te eindigen in de Premier League. Om dat te bereiken moeten we exceptioneel goed zijn. Ik zou nooit een doelstelling formuleren die onmogelijk is, maar deze acht ik haalbaar", zegt de voormalig bondscoach van Oranje. Momenteel staat Chelsea, als regerend kampioen, vijftiende in de Premier League. De achterstand op Tottenham Hotspur, de huidige nummer vier van de ranglijst, bedraagt elf punten. Plek vier is van groot belang in Engeland, omdat deze recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League.

"Daarnaast hebben we de Champions League en de FA Cup", somt Hiddink zijn andere doelstellingen voor het huidige seizoen op. "Dat zijn de drie dingen waar we voor kunnen gaan. Daarnaast, en eigenlijk gaat dat hand in hand met de gestelde doelstellingen, moeten de spelers nu laten zien waartoe ze in staat zijn."

Chelsea speelt zaterdag thuis tegen Watford en twee dagen later uit tegen Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen