Koeman woest op spelers Southampton: "Amateurniveau"

Ger
19 december 2015, 20:21

Ronald Koeman heeft geen goed woord over voor het optreden van Southampton in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De Nederlandse coach zag zijn ploeg onderuit gaan door twee goals in de slotfase van de eerste helft.

"We geven de wedstrijd weg in een paar minuten. Dat is frustrerend, zeker als je ziet hoe die eerste goal tot stand komt. We stonden met drie verdedigers tegenover één aanvaller en toch verloren we dat duel. Zoiets mag je nooit laten gebeuren", baalt Koeman. "We verdedigden zó naïef. Het was van amateurniveau. Dat kan ik niet accepteren."

Southampton moet door de nieuwe nederlaag naar onderen kijken. "De situatie begint zorgwekkend te worden", verzucht Koeman. "In de Premier League gaat het niet alleen om welke technische kwaliteiten je hebt. Het begint allemaal met knokken en duels winnen. Die mentaliteit mis ik bij mijn spelers. Misschien moeten we gaan spelen met meer fysiek sterke voetballers. Dat is misschien niet helemaal onze filosofie, maar op dit moment wordt er misschien wel wat anders gevraagd. Een ander soort voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen