'Man City wil veertig miljoen euro betalen voor Vardy'

27 december 2015, 09:29

Zijn uitmuntende prestaties in de eerste helft van dit seizoen gaan Jamie Vardy én zijn club Leicester City vermoedelijk heel veel geld opleveren. Volgens enkele Engelse media is Manchester City bereid om in januari diep in de buidel te tasten voor de huidige topscorer van de Premier League.

Onder meer The Sun meldt dat City een bod van dertig miljoen pond, omgerekend ongeveer veertig miljoen euro, wil uitbrengen op Vardy. Het zou hiermee Chelsea, dat eveneens op zoek is naar een versterking voor de voorhoede, willen aftroeven. Bij City zou Vardy de concurrentie aan moeten gaan met Sergio Agüero, die dit seizoen kwakkelt met blessures, en Wilfried Bony. Vardy baarde dit seizoen opzien door in elf achtereenvolgende competitieduels te scoren, hiermee vestigde hij een record in de Premier League.

Een miljoenentransfer naar een Engelse topclub zou de bizarre carrière van de inmiddels 28-jarige Vardy compleet maken. In het seizoen 2011/2012 speelde hij nog in de Conference Premier, het vijfde niveau in Engeland. Het seizoen daarvoor kwam hij zelfs uit op het zevende niveau, in de Premier Division.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen