Streppel: "Ik ben gecharmeerd van SC Cambuur"

4 december 2015, 20:47

Willem II speelt komende zondag een belangrijke thuiswedstrijd in de Eredivisie. De Tilburgers, met elf punten de nummer vijftien op de ranglijst, krijgen bezoek van SC Cambuur. Dat team heeft vier punten minder en bezet de zeventiende positie.

Willem II heeft vertrouwen, nadat degradatieconcurrent FC Twente afgelopen weekend met 1-3 werd verslagen. "Er zijn op voorhand geen makkies", blikt coach Jurgen Streppel in gesprek met Omroep Brabant vooruit op het duel met SC Cambuur. "Dat team staat op de vijfde of zesde plaats qua balbezit. Ik ben gecharmeerd van hun manier van spelen. Ze hebben wel kwaliteiten ingeleverd, maar dan nog is Cambuur geen makkelijke prooi."

Het was deze week rumoerig bij Willem II. De directie van de club en het technisch kader hadden ruzie over onder meer de invulling van het beschikbare budget voor transfers. Streppel wil het er niet meer over hebben. "We kunnen moeilijk ontkennen dat er niets aan hand was, dat gaan we ook zeker niet doen. Er was links en rechts wat onvrede, ook bij mij. Maar we hebben er prima over gesproken en het boek dicht gedaan", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen