Wenger: "Sánchez had wel dood kunnen zijn"

5 december 2015, 13:21

De actie van Norwich City-speler Ryan Bennett, vorige week in de wedstrijd tegen Arsenal, zit Arsene Wenger nog steeds dwars. Bennett gaf tegenstander Alexis Sánchez een duw, waardoor de Chileen letterlijk van het veld viel. Hij belandde in een soort verlaging, waar een cameraman de wedstrijd vastlegde.

Sánchez raakte de camera niet en ondanks het hoogteverschil bleef een lelijke smak uit, omdat hij door een acrobatische actie in één keer tegen de boarding kwam. Wenger spreekt schande van het incident, dat volgens hem veel erger had kunnen aflopen. "Ten eerste is het gevaarlijk om daar een camera te hebben", citeert de BBC hem. "Sánchez had wel dood kunnen zijn. Hij (Bennett, red.) had die duw niet hoeven geven. Door de positie van de camera was dit levensgevaarlijk", draaft de manager van Arsenal enigszins door.

Sánchez bleef ongedeerd bij het incident, maar raakte later in de wedstrijd geblesseerd aan zijn hamstring. Hierdoor is hij de komende weken niet inzetbaar, onduidelijk is nog of hij op tijd hersteld is voor de kraker tegen Manchester City op 21 december. Dit weekend speelt Arsenal thuis tegen Sunderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen