Willem II drukt Cambuur verder in de problemen

Jw
6 december 2015, 14:22

Willem II heeft zondagmiddag een harde tik uitgedeeld aan SC Cambuur. De Tilburgers scoorden in het duel der laagvliegers één keer voor de rust en gooiden de wedstrijd in de laatste tien minuten op slot. Met een 3-0 overwinning neemt Willem II afstand van de gevarenzone, waar SC Cambuur juist verder in verstrikt is geraakt. 

Wie voor goed voetbal naar het stadion komt of de televisie aanzet, kan doorgaans beter niet naar degradatiekrakers kijken. Toch kan de spanning en de strijd vaak een groot gedeelte compenseren. Maar zelfs deze ingrediënten waren niet aanwezig in de eerste helft. Daarbij moet worden opgemerkt dat de bezoekers uit Leeuwarden ook niet beter kunnen op dit moment. De lijst aan afwezigen (negen spelers waren niet inzetbaar) is daar ook van op invloed. 

De openingstreffer bleek geen voorbode voor een spectaculaire wedstrijd. SC Cambuur produceerde in de hele eerste helft zelfs geen enkel schot op doel. Willem II viel echter ook tegen en profiteerde niet van de machteloosheid bij de tegenstander. Lucas Andersen maakte vorige week nog indruk met een hattrick tegen FC Twente, maar was vanmiddag volledig onzichtbaar.

Willem II zette in de slotfase aan en werd daarvoor beloond. Erik Falkenburg maakte zijn achtste doelpunt van het seizoen door alert te reageren in een klutssituatie. De middenvelder tikte de bal van dichtbij binnen en besliste de wedstrijd in het voordeel van de Tilburgers. Stijn Wuytens, de uitblinker aan Willem II-zijde, maakte de afgang voor SC Cambuur nog wat erger door de eindstand uit een vrije trap op 3-0 te bepalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen