Kuyt schaamt zich: "Dit doet heel veel pijn"

24 januari 2016, 14:58   Bijgewerkt: 24 januari 2016, 16:12

Het is crisis bij Feyenoord, dat kunnen we inmiddels wel stellen. Na een 1-1 gelijkspel bij FC Groningen, een 3-1 nederlaag bij NEC en een 0-2 thuisverlies tegen PSV werd er zondagmiddag met 4-2 van AZ verloren. Bovendien was het spel niet om aan te gluren in Alkmaar. Het is zodoende puin ruimen geblazen voor de Rotterdammers, die niet meer aan de landstitel hoeven te denken.

"Dit was echt verschrikkelijk. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik schaam mezelf een beetje, eigenlijk", sprak een ontgoochelde Dirk Kuyt vlak na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. De aanvoerder snapt helemaal niets van de oorwassing tegen AZ. "Voetbal is soms moeilijk te verklaren. Na deze vertoning kan je van alles gaan roepen, maar het is gewoon zo slecht. Ik weet niet hoe het kan, het is gewoon verschrikkelijk", herhaalt de aanvaller.

"We begonnen nog wel redelijk, maar wat er daarna gebeurt, daar heb ik echt geen woorden voor", raast Kuyt verder. "Ik zit vol met emoties. Ik kan nu wel dingen gaan roepen, maar dat heeft geen zin. Dit doet heel veel pijn. Het is moeilijk te verklaren waarom we nu zo'n prestatie vertonen. Het vast te maken met stukje vertrouwen", gist de routinier.

Daar laat Kuyt het niet bij. "We kunnen blijven lullen, maar daar heb je helemaal geen kloten aan. Alles wat we qua organisatie hebben opgebouwd dit jaar, dat hebben we vandaag negentig minuten nagelaten. Je mag geen enkele wedstrijd verliezen met Feyenoord, maar de manier waarop dit gebeurde is nog erger dan de nederlaag zelf", bromt de captain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen