Van Bronckhorst: "Feyenoord moet keihard blijven werken"

Ger
29 januari 2016, 15:18   Bijgewerkt: 29 januari 2016, 16:38

Feyenoord heeft de titelkansen in de Eredivisie in rap tempo zien verdampen na vier nederlagen op rij, tegen respectievelijk NEC, PSV, AZ en sc Heerenveen. Trainer Giovanni van Bronckhorst blijft echter vertrouwen houden in zijn spelers. Hij hoopt zondag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op herstel.

"Het enige wat we kunnen om uit deze mindere fase te komen, is keihard blijven werken. Tegen ADO krijgen we de kans om ons te revancheren voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Voor onszelf, maar ook voor de supporters. Ik begrijp hun teleurstellingen en emoties", zegt Van Bronckhorst op de website van de Kuipbewoners. "Soms heeft een ploeg even een duwtje in de rug nodig tijdens een wedstrijd. Dat kan een doelpunt zijn, zoals de mooie goal die Anass Achahbar tegen Heerenveen maakte. Daarna hadden we een goede fase, waarin we helaas niet verder konden doordrukken."

"Ik blijf zeggen dat we een goede selectie hebben. Een selectie die heel erg graag wil, zo heb ik ook tegen Heerenveen weer gezien. Maar het is duidelijk dat het er de laatste weken niet uitkomt. We moeten vertrouwen tanken en dat doe je door zondag te winnen", weet de oud-international.

Tegen ADO kan Van Bronckhorst weer beschikken over Sven van Beek. Het meespelen van Michiel Kramer en Marko Vejinovic is twijfelachtig. Renato Tapia, die overkwam van FC Twente, is nog niet speelgerechtigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen