Oranje Leeuwinnen verwelkomen trio van Arsenal

10 februari 2016, 15:38
Oranje Leeuwinnen verwelkomen trio van Arsenal

Arjan van der Laan, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, kan volgende week tijdens het tweedaagse trainingskamp in Ermelo ook beschikken over Arsenal-speelsters Dominique Janssen, Daniëlle van de Donk (foto) en Sari van Veenendaal.

Nederland bereidt zich op 15 en 16 februari voor op het olympisch kwalificatietoernooi dat volgende maand in Den Haag en Rotterdam wordt gehouden. Noorwegen, Zwitserland en Zweden zijn de tegenstanders. De winnaar van het evenement plaatst zich voor de Olympische Spelen van komende zomer in Rio de Janeiro.

"Ik ben blij dat volgende week ook het Arsenal-trio aansluit", aldus Van der Laan in een persbericht. "Om ons optimaal voor te bereiden op dit belangrijke OKT is het goed om met zoveel mogelijk internationals te trainen. En natuurlijk ben ik Arsenal erkentelijk dat zij de speelsters vrijgeven, buiten de internationale speeldagenkalender om."

De volledige Oranje-selectie voor het trainingskamp in Ermelo

Eshly Bakker (Ajax), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (PSV), Sisca Folkertsma (PSV), Stefanie van der Gragt (FC Twente), Maayke Heuver (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Manon Melis (Seattle Reign FC), Tessel Middag (Ajax), Myrte Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Marieke Ubachs (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), Mandy Versteegt (Ajax) en Kelly Zeeman (Ajax).

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen