Ajax houdt PSV in vizier met simpele zege op Willem II

Ger
6 maart 2016, 16:36

Op weg naar de absolute kraker op 20 maart tegen PSV heeft Ajax geen fout gemaakt bij Willem II. De Amsterdammers waren in Tilburg een maatje te groot voor de ploeg van Jurgen Streppel: 0-4. Arek Milik, Riechedly Bazoer, Lasse Schöne en Davy Klaassen verzorgden de treffers voor Ajax.

Dat Ajax aan het doelsaldo werkte in Tilburg, kan de ploeg van Frank de Boer op het einde nog wel eens goed van pas komen. Het verschil tussen PSV en Ajax is slechts één punt, het zou dus zomaar kunnen dat beide ploegen aan het einde van de rit gelijk staan. Het doelsaldo is wel in het voordeel van Ajax, dat door deze zege een positief saldo van +48 heeft tegenover +43 van PSV. De Eindhovenaren hebben echter wel meer gescoord, 67 om 64 goals.

Zo goed als Willem II aan de eerste helft begon, maar de kansen miste via Falkenburg en Ondaan, zo goed begon Ajax aan de tweede helft door wel te scoren. Snel na de pauze schoot Bazoer op schitterende wijze de 0-2 binnen. Van ver pegelde hij de bal achter Kostas Lamprou. Vlak daarna wilde Achenteh met de borst de bal terugleggen voor de Griek, maar daar stond Schöne nog tussen, die van dichtbij de 0-3 liet aantekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen