Clubleiding Feyenoord roept vrijgelaten Elia op het matje

Ger
8 maart 2016, 19:25   Bijgewerkt: 8 maart 2016, 19:46

Eljero Elia is weer op vrije voeten. De 29-jarige aanvaller van Feyenoord zat sinds maandagochtend vast omdat hij vorige week betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij in het centrum van Rotterdam. Hij sluit woensdagochtend nog niet aan bij de groepstraining.

De technische leiding van Feyenoord wil eerst met Elia praten over zijn aanhouding door de politie. Hiertoe is volgens een verklaring op de clubwebsite besloten om te zorgen dat de staf en selectie woensdag in alle rust kunnen beginnen aan de voorbereiding op de uitwedstrijd van zondag tegen Vitesse. Elia blijft naar aanleiding van de vechtpartij een verdachte, net als twee anderen die werden opgepakt.

Het incident vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag bij een café. Elia had die avond met Feyenoord de bekerfinale bereikt door een zege op AZ (3-1). Bij de vechtpartij raakte een 26-jarige man uit Delft gewond. Hij is kort bewusteloos geweest en naar een ziekenhuis gebracht. De man vertelde agenten later dat twee personen hem hadden geslagen.

Zondag deed Elia ook mee in het gewonnen competitieduel met SC Cambuur. Hij tekende voor de derde en laatste treffer van Feyenoord (3-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen