Villa-manager: "Spelers hebben vandaag goed gespeeld"

16 april 2016, 19:28

Eric Black, de interim-manager van Aston Villa, is vanzelfsprekend teleurgesteld na de degradatie van zijn club uit de Premier League. Wel vindt hij dat zijn elftal het zaterdag goed heeft gedaan in de uitwedstrijd tegen Manchester United. Deze ging wel met 1-0 verloren, waarmee het lot van Aston Vila werd bezegeld.

"Teleurstellend", omschrijft Black in gesprek met de BBC de sfeer bij Aston Villa. "Wat ik wel kan zeggen is dat mijn spelers vandaag, volgens mij, goed hebben gespeeld. Ze waren energiek en hielden zich goed aan het tactische plan. Een gelijkspel was mogelijk geweest, maar het zat ons niet mee."

"Ik weet dat er kritiek is geweest, dat is deels terecht, maar vandaag hebben de spelers het shirt met trots gedragen", vervolgt Black. Desondanks zakt Aston Villa wel af naar het tweede niveau van Engeland. "We hebben spelers die capabel genoeg zijn om in het Championship te spelen. Mensen op bepaalde posities zullen ervoor zorgen dat Aston Villa terugkeert, daar heb ik vertrouwen in. Dat proces is nu begonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen