Lienden opnieuw kampioen in zondagtopklasse

8 mei 2016, 18:38
Lienden opnieuw kampioen in zondagtopklasse

FC Lienden is voor het tweede seizoen op rij kampioen in de zondagafdeling van de Topklasse geworden. De formatie van coach Hans van de Haar stelde titelprolongatie vanmiddag veilig met een 0-0 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen De Treffers.

Lienden pakte met de remise het punt dat het nog nodig had voor de titel. Achtervolger TEC won met 0-2 bij JVC Cuijk, maar heeft nu met nog één wedstrijd te gaan vier punten minder dan Lienden. De lijstaanvoerder komt dit seizoen overigens niet meer in actie in de zondagtopklasse. Sinds het faillissement van WKE telt de competitie een oneven aantal clubs.

Lienden gaat nu voor titelprolongatie in het algeheel amateurkampioenschap. Hiervoor strijdt het met de winnaar van de zaterdagtopklasse. In die afdeling gaat Katwijk aan de leiding. Met nog één speelronde te gaan heeft het één punt meer dan Excelsior Maassluis. HHC Hardenberg en Kozakken Boys maken ook nog kans op de titel.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen