Overbodige Nemec alvast vertrokken bij Willem II

Ger
20 mei 2016, 17:07
Foto: © ProShots

Aan de samenwerking tussen Willem II en Adam Nemec is per direct een einde gekomen. De spits, die in Tilburg een aflopende verbintenis heeft, is naar Wenen vertrokken om zich bij het trainingskamp van Slowakije te voegen ter voorbereiding op het EK.

De 30-jarige Nemec, die vlak voor het sluiten van de zomerse transfermarkt werd weggeplukt bij New York City FC, had zich een dag eerder al bij de nationale ploeg willen voegen, maar toen kreeg hij geen toestemming van Willem II. De Slowaak werd vervolgens echter niet opgenomen in de selectie voor de play-offwedstrijd tegen NAC Breda (2-1 nederlaag).

Trainer Jurgen Streppel heeft Nemec ook niet nodig voor de return van aanstaande zondag. Daarom heeft de international nu alsnog toestemming gekregen om naar Wenen te gaan. Nemec kwam dit seizoen in tien duels in actie voor Willem II, maar wist niet te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen