PEC Zwolle neemt spits Achahbar over van Feyenoord

21 mei 2016, 13:41

PEC Zwolle heeft Anass Achahbar definitief binnen. De club uit Overijssel maakt de komst van de spits van Feyenoord zaterdagmiddag op de eigen website bekend. De aanvaller, die bij Feyenoord geen toekomst meer had, heeft bij de ploeg van Ron Jans een contract voor vier seizoenen gesigneerd.

Volgens de 22-jarige spits was de keuze voor Zwolle geen moeilijke. "Na positieve gesprekken met technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer/coach Ron Jans was de keuze om voor PEC Zwolle te kiezen snel gemaakt", verklaart Achahbar zijn overstap op de site van zijn nieuwe club. "Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het de komende periode belangrijk zoveel mogelijk minuten te maken. De voetbalfilosofie van deze club spreekt mij daarbij al jaren aan, dus ik ben blij hier vanaf komend seizoen onderdeel van uit te maken."

PEC Zwolle verwacht dat de spits goed bij de club past. "Anass is een talentvolle speler die vlieguren nodig heeft om de volgende stap te zetten. Het is een voetballende spits, die een constante dreiging vormt voor elke verdediging en een abonnement lijkt te hebben op mooie doelpunten", zegt directeur Gerard Nijkamp. "Het doet mij goed, hem voor langere tijd aan de club te verbinden. Dit geeft de ruimte om samen ontwikkeling door te maken. Daarnaast is het mooi te vermelden, dat met Anass zijn komst de invulling van de definitieve selectie voor volgende seizoen weer een stap dichterbij komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen