Bale vol zelfvertrouwen: "Dit is het moment voor Wales"

Jw
29 juni 2016, 18:35
Foto: © ProShots

Wales is voorlopig een van de grote verrassingen op het EK. De debutant op het Europese eindtoernooi is doorgedrongen tot de kwartfinales en dus leeft het sprookje nog. Gareth Bale, de absolute ster van het team, vindt dat dit het moment is voor zijn land om succes te hebben.

"We zijn blij. Dit is ons moment om te schitteren. Er blijven nu steeds minder landen over en daar zitten we tussen. Dat is al een prestatie apart", looft Bale zijn ploeg. "Het duel tegen Noord-Ierland was een lelijke en één die ons ook minder lag. Maar we hebben gewonnen dankzij onze mentaliteit. We spelen met veel trots voor ons land."

In de kwartfinale neemt Wales het op tegen België, een van de favorieten voor de eindzege. Volgens Bale heeft bondscoach Chris Coleman een groot aandeel in het succes. "Hij is geweldig en hopelijk kan hij nog meer bijdragen aan de prestaties van Wales in dit toernooi", aldus de duurste speler ter wereld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen