Fischer kiest voor Go Ahead: "Lekker veldje, mooi stadion"

14 juni 2016, 14:12
Foto: © ProShots

Go Ahead Eagles heeft de selectie versterkt met Sander Fischer. De fysiek sterke centrale verdediger komt over van Excelsior en tekent in Deventer een verbintenis voor twee seizoenen. Fischer stond in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland, maar kiest nu dus voor een vervolgstap van zijn carrière in De Adelaarshorst, zo valt te lezen op de clubwebsite.

"Fischer is een speler met ervaring, leiderskwaliteiten en een uitstekende mentaliteit", aldus technisch manager Dennis Bekking. "Een jongen die bij de club past en die we nodig hebben. De afgelopen weken hebben we veelvuldig contact gehad met Sander en zijn zaakwaarnemer. Ondanks andere kapers op de kust, raakte Sander geïnteresseerd in ons verhaal."

Fischer speelde de afgelopen twee seizoenen voor Excelsior en dwong tweemaal directe handhaving af. Daarvoor speelde respectievelijk hij voor NAC Breda, SC Cambuur, FC Emmen en AGOVV. Na het faillissement van de Apeldoorners verkaste Fischer naar Excelsior, waar hij in de Eredivisie aanvoerder was.

"Ook met Go Ahead Eagles gaan we natuurlijk voor rechtstreekse handhaving", zegt Fischer. "Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben. Uit die benadering sprak vertrouwen. Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Als persoon en als voetballer vind ik het fijn een trouwe supportersschare achter het team te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen