Fischer over transfer: "Begrijp dat mensen het gek vinden"

Jw
18 juni 2016, 16:40
Foto: © ProShots

Van Excelsior naar Go Ahead Eagles klinkt niet als een stap voorwaarts. Dat geeft Sander Fischer direct toe, maar hij voelt zich er goed bij. De aanvoerder van de Kralingers koos vrijdag voor een vervolg van zijn loopbaan in Deventer, omdat hij 'toe was aan iets nieuws'.

"Ik begrijp dat mensen het misschien gek vinden", aldus Fischer tegen RTV Rijnmond. "Ik wil me blijven ontwikkelen en het uiterste uit mezelf halen. Het is een nieuwe omgeving en een mooie club. Dat maakt dat ik er veel zin in heb."

De 27-jarige verdediger had graag een stap hogerop gemaakt, maar dat zat er simpelweg niet in, zo geeft hij aan. "Maar die club kwam niet en Eagles wilde mij graag hebben. Ze deden daar alles aan en hebben mij een mooie aanbieding gedaan. Ik vind het geen probleem als mensen denken dat dit geen stap voorwaarts is, maar ik was hier wel een klein beetje aan toe."

Fischer begon zijn loopbaan bij NAC Breda en speelde vervolgens nog voor SC Cambuur, FC Emmen, AGOVV en dus Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen