Koeman: "Als het om geld gaat, kan ik morgen stoppen"

Jw
18 juni 2016, 10:07
Foto: © ProShots

Ronald Koeman was met veel plezier bij Southampton gebleven, maar was niet tevreden met het aanbod dat The Saints hem deden. De 53-jarige trainer ontkent dat geld in de weg zat en uiteindelijk de reden was voor zijn overstap naar Everton.

"Ik wilde het laatste jaar van mijn contract uitdienen. Maar Southampton zei dat dit onmogelijk was als ik geen nieuw contract voor de periode daarna zou tekenen. Ze wilden zekerheid hebben voor de periode na 2017. En het aanbod dat ze me toen deden, was niet wat ik wilde zien", zegt Koeman in De Telegraaf.

"Iedere trainer in de Premier League wordt rijkelijk beloond. Je kan misschien twee auto's kopen, maar je kunt er maar in eentje rijden", reageert Koeman nuchter. "Als het om geld gaat, kan ik morgen stoppen. Dus dat is het echt niet geweest. Toen duidelijk werd dat het bij Southampton niet verder kon, vormde Everton een nieuwe, frisse omgeving. En daar word je weer hongerig van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen