Lewandowski scoorde nog niet: "Geen enkel probleem"

24 juni 2016, 19:20

Robert Lewandowski is de grote ster van de nationale ploeg van Polen, maar kwam op Euro 2016 nog niet tot scoren. Bondscoach Adam Nawa?ka ligt daar niet wakker van, zo liet hij vrijdag weten op de persconferentie voor het duel met Zwitserland van zaterdag in de achtste finales in Saint-Etienne.

"We hebben geen enkel probleem met het feit dat Lewandowski nog geen doelpunt heeft gemaakt", zegt Nawalka. "Hij verricht geweldig werk voor de ploeg en ik ben ontzettend blij dat we hem erbij hebben."

Nawalka vertrouwt op een goede afloop tegen Zwitserland. "Na de laatste wedstrijd tegen Oekraïne hebben we vier dagen gehad om ons voor te bereiden op Zwitserland. Ik weet zeker dat we ons geweldig hebben voorbereid, we hadden genoeg tijd daarvoor", vervolgde de keuzeheer. "Mijn spelers zijn zich er heel goed van bewust dat ze hier een heel mooi resultaat kunnen boeken. We zijn al ruim een maand bij elkaar, maar voelen ons nog steeds uitstekend. Het belooft morgen een fantastische wedstrijd te worden en ik hoop dat we deze zullen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen