Vardy zweert bij nicotinepleisters, Red Bull en pruimtabak

Jw
18 juni 2016, 13:58
Foto: © ProShots

Dat Jamie Vardy geen doorsnee profvoetballer is, wisten we wel. Toch blijft de Engelse goalgetter van Leicester City verbazen met zijn uitspraken. Vandaag valt hij op met de onthulling dat hij nicotinepleisters gebruikt, zodat hij niet in de verleiding komt om te roken.

Daarnaast drinkt hij elke dag een energiedrankje en kauwt hij tijdens wedstrijden op pruimtabak. "Het is gewoon iets wat ik altijd heb gedaan. De medische staf heeft het gecontroleerd en zij hebben er niets op tegen", stelt Vardy in The Independent. "Dat is mijn routine, samen met wat Red Bull. Het voelt gewoon alsof ik dat elke dag nodig heb. Ik zou het geen dieet noemen, maar door de Red Bull word ik wel elke morgen goed wakker."

Daarnaast verklapt Vardy dat hij in tegenstelling tot zijn teamgenoten nooit naar de sportschool gaat. Hij heeft er zijn eigen theorie over. "Als ik zou fitnessen, dan word ik trager. Ik train dan ook niet met gewichten. Iedereen is anders en dit is mijn manier. Ik weet zeker dat als iemand anders dit zou proberen dat het niet werkt."

Anderen hebben hem wel proberen aan te sporen tot meer krachttrainingen. "Maar ze hadden geen succes", lacht Vardy, die Engeland als invaller aan de gelijkmaker hielp tegen Wales. Het maakte hem alleen nog maar populairder in zijn land. Ondertussen speelt op de achtergrond een mogelijke transfer. Vardy maakt zich er niet druk om, zo lijkt het. "Het is simpel om dat af te sluiten. Ik ben hier om me te richten op het Engelse national team en dat is alles waar ik mee bezig ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen