Memphis blijft zich verbazen over enorme achterban

4 juli 2016, 18:59

Net als vorig jaar onderneemt Manchester United een oefentrip buiten het eigen continent. In aanloop naar het vorige seizoen ging de Engelse topclub naar de Verenigde Staten, dit jaar slaan de Mancunians hun tenten op in China. Daar oefenen ze tegen Borussia Dortmund en de rivalen van Manchester City. Memphis Depay heeft er zin in.

Vorig jaar keek Memphis zijn ogen uit. Tijdens de oefencampagne werd hem echt duidelijk hoe groot de achterban van Man United is, over de hele wereld. "We kregen veel support in de Verenigde Staten. Ik had nooit verwacht dat het zo groot zou zijn en dat we zo veel supporters zouden hebben over de hele wereld. Dan zie je wel dat deze club overal een enorme impact heeft", aldus Memphis op de clubwebsite.

De oud-PSV'er hoopt zich in de oefenduels met Dortmund en City te kunnen laten zien aan de nieuwe manager José Mourinho. "Het worden lastige wedstrijden. De derby betekent veel voor ons en onze fans. Het is belangrijke om de duels winnend af te sluiten. Dat komt de sfeer ten goede. Verder is het zaak om verder in het ritme te komen en onze speelwijze te verbeteren. Het spelen tegen sterke teams gaat ons daar bij helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen