Roemeense middenvelder werkt stage af bij Willem II

4 juli 2016, 16:15
Foto: © ProShots

In de zoektocht naar versterking voor het middenveld komt Willem II wellicht uit bij Andreas Calcan. De 22-jarige Roemeen is deze week als proefspeler aanwezig bij de Tilburgse eredivisionist, zo is officieel bevestigd.

Calcan heeft zich maandagochtend bij de selectie van Willem II gevoegd. De spelersgroep van de Tricolores bevindt zich momenteel in Oisterwijk voor een trainingskamp. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde Willem II al tegen RKDSV (0-16 winst), Uno Animo (0-4 winst) en FC Oss (1-1).

De proefspeler debuteerde bij Universitatea Cluj in augustus 2013 in het profvoetbal. In totaal speelde de middenvelder 42 wedstrijden (zes goals) voor de Roemeense topclub. Ook kwam hij tot vier optredens voor de nationale Roemeense ploeg onder 21 jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen