Benteke mag Liverpool verlaten: "Voldoende aanvallers"

Ger
6 augustus 2016, 21:29
Foto: © ProShots

De toekomst van Christian Benteke ligt definitief niet meer bij Liverpool. Manager Jürgen Klopp heeft laten weten dat de spits beter een andere club kan zoeken. Benteke komt op Anfield Road niet meer voor in de plannen van de Duitser.

De Belg staat in de pikorde bij Liverpool achter spitsen als Daniel Sturridge, Divock Origi en Danny Ings. Volgens Klopp zal die sitiuatie niet snel veranderen. "Het zou zinvol zijn als hij de club gaat verlaten. Hij is nog altijd een uitstekende spits, maar we hebben nog voldoende andere aanvallers", aldus Klopp.

Benteke staat sinds de vorige zomer onder contract bij Liverpool, dat hem voor ruim 46 miljoen euro overnam van Aston Villa. Hij speelde mee in 29 competitieduels en scoorde daarin negen goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen