Mourinho: "Moeilijk om de denkwijze hier te veranderen"

6 augustus 2016, 17:12

Het wordt dit seizoen heel interessant om te kijken wat Manchester United gaan presteren. De club haalde met onder meer Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan enkele topspelers naar Old Trafford en bovendien is er met José Mourinho een andere wind gaan waaien bij de topclub. Mourinho stelt dat hij de door Louis van Gaal aangebrachte patronen maar met moeite kan doorbreken. 

"Mijn teams zijn altijd totaal anders dan die van Van Gaal", legt de Portugees uit aan Sky Sports. "Ik bedoel daarmee niet dat mijn ploegen beter zijn dan die van hem, ze zijn alleen anders. Het is voor mij nu moeilijk om de hele denkwijze hier te veranderen. Het was makkelijk geweest als ik blanco kon beginnen met twintig nieuwe spelers. Deze groep heeft twee jaar met de principes van Van Gaal gewerkt en daardoor zijn nog niet 'mijn' spelers. Het is zeer moeilijk om de automatismen  van spelers te veranderen, maar we werken er hard aan."

Morgen (zondag) staat de eerste echte test van Manchester United op het menu. De club speelt dan tegen Leicester City om de Community Shield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen