Rodney Sneijder tekent eenjarig contract bij FC Utrecht

Ger
8 augustus 2016, 11:12
Foto: © ProShots

Rodney Sneijder kiest voor een nieuwe periode bij FC Utrecht. De 25-jarige middenvelder heeft zich voor één seizoen verbonden aan de Domstedlingen. Hij wordt per direct aan de selectie van Jong FC Utrecht toegevoegd.

Sneijder doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken in het eerste elftal. Hij kwam in het seizoen 2011/2012 op huurbasis voor FC Utrecht uit. Daarna speelde Sneijder voor RKC Waalwijk, Almere City FC en het Schotse Dundee United. Sinds het begin van de voorbereiding op dit seizoen hield hij zijn conditie op peil bij Jong FC Utrecht.

"Het feit dat Rodney deel uitmaakte van de spelersgroep van Jong FC Utrecht is zowel Rodney als ons goed bevallen", aldus technisch manager Erik ten Hag op de clubwebsite. "We zijn er blij mee dat we in de persoon van Rodney een relatief ervaren kracht kunnen toevoegen aan de jonge spelerskern van de beloftenploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen