Club Brugge wil van de nul af op bezoek bij Leicester City

21 november 2016, 16:57

Club Brugge gaat deze week op jacht naar de eerste punten in de groepsfase van de Champions League. Het moet dan op bezoek bij Leicester City een resultaat zien te behalen. De Engelsen staan bovenaan in de groepsfase.

"We willen de nul wegwerken", vertelt manager Vincent Mannaert aan Sporza. "We gaan naar Leicester om iets mee te nemen. In Leicester zal dat niet gemakkelijk worden, maar we gaan voor minstens een punt." Club Brugge zal tweemaal moeten winnen om kans te houden op de derde plek en daarmee een ticket voor de groepsfase van de Europa League.

"We moeten ook op zoek gaan naar doelpunten. Dat was de voorbije maanden niet gemakkelijk, maar we moeten ons optrekken aan de goede prestaties tegen Porto. In die twee wedstrijden verdienden we meer en waren we soms gelijkwaardig aan Porto. We moeten op dat niveau voortborduren en efficiënter omspringen met onze kansen."

"Overwinteren is altijd een doelstelling geweest", vervolgt Mannaert. "Als je die niet haalt, dan is het jammer. De derde plaats was en is niet onmogelijk, maar we zullen dinsdag een stuk boven onszelf moeten uitstijgen. Dat hebben we nog niet gedaan en dit is het moment om het te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen