"Janssen heeft echt nog niks laten zien bij Spurs"

3 november 2016, 18:50

Vincent Janssen scoort nog altijd maar moeizaam voor Tottenham Hotspur. De enige treffers van de Nederlander kwamen vanaf de strafschopstip. Na het Champions League-duel met Bayer Leverkusen  - waarin hij enkel invaller was – kreeg hij dan ook de nodige kritiek te verwerken.

Vooral Damien Duff is niet te spreken over de spits. "Hij heeft het al vanaf zijn eerste dag bij Spurs lastig", zei hij op de Ierse zender RTE. "Hij heeft echt nog niets laten zien hier in de Premier League. Hetzelfde geldt voor Moussa Sissoko, die kostte 35 miljoen euro en laat niks zien."

Sowieso blijkt de Ier geen fan van aanvallers uit Nederland. "Buiten Dennis Bergkamp heb ik de laatste jaren niet het vertrouwen gehad in een spits uit Nederland. Afonso Alves, Mateja Kezman en Bryan Ruiz kwamen allemaal voor het geld." Als hij dan door de presentator gewezen wordt op Ruud van Nistelrooy krabbelt Duff half terug. "Dat zijn er dan nog altijd maar twee in twintig jaar tijd."

Overigens is Duff niet de enige Ier met kritiek op Janssen. Ook 83-voudig international Tony Cascarino is niet te spreken over de oud-AZ-spits. "Janssen hoort in het Championship thuis. Hij is gewoon niet snel genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen