Simeone dankt zijn spelers: "Ik maakte foute keuzes"

2 november 2016, 09:29

Net zoals Bayern München wist ook Atlético Madrid in groep D zich al te plaatsen voor de knock-outfase. Eenvoudig ging het dinsdagavond echter allerminst tegen FK Rostov, zo zag ook Diego Simeone. De trainer dankte na afloop van de 2-1 zege zijn spelers en was vooral boos op zichzelf.

"Het was voor mij geen goede wedstrijd. Ik heb een aantal slechte keuzes gemaakt tijdens de wedstrijd en dat zit me dwars. Ik zal daar vanavond nog wel over piekeren", verklaart de Argentijn op de site van de UEFA. "Gelukkig waren de spelers in staat om de schade te herstellen."

"Zoals we verwachtten werd het een hele zware wedstrijd, want Rostov verliest zelden met veel goals verschil", vervolgt Simeone. "Toch hebben we gewonnen en staan we voor de vierde keer op een rij in de knock-outfase, dat geeft mij een trots gevoel."

Twee spelers konden op extra lofzang rekenen: Antoine Griezmann en Diego Godín. "Godín is enorm belangrijk voor ons en bewijst al jaren zijn waarde. Griezmann is altijd dreigend, ook als hij niet scoort, en denkt continu vooruit. Vandaag maakte hij precies de goals die we nodig hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen