Memphis bracht Mourinho op de hoogte van vertrekwens

31 december 2016, 09:05

Memphis Depay wil het liefst zo snel mogelijk vertrekken bij Manchester United. De vleugelaanvaller heeft trainer José Mourinho laten weten in januari naar een andere club te willen. De Portugees staat naar eigen zeggen open voor een vertrek van de Nederlander.

"Ik moet toegeven dat ik Memphis de laatste maanden nauwelijks gebruikt heb bij United omdat ik informatie doorgekregen heb dat hij graag wil vertrekken in januari. Dat heeft duidelijk invloed op mijn beslissingen gehad. Als ik het gevoel heb dat een speler wil vertrekken, dan kies ik logischerwijs eerder voor spelers als Lingard, Mkhitaryan of Martial", aldus Mourinho tegenover The Sun.

De oefenmeester ontkent een slechte relatie te onderhouden met de international. "Hij is een op en top professional. Ik weet dat de publieke opinie over een speler altijd wordt beïnvloed door kleine details uit hun privéleven, maar ik kijk daar doorheen. Memphis is een slimme en aardige jongen die elke dag keihard werkt."

"Als er in januari geen club voor hem komt en er verder niks op de transfermarkt gebeurt, is Memphis gewoon een van mijn selectiespelers waar ik gebruik van kan maken. We hebben dit seizoen nog heel veel wedstrijden te gaan, dus we kunnen iedereen tot aan het einde van het seizoen gebruiken. Ik zal hem dan ook altijd blijven steunen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen