Bilic: "Payet wil niet meer voor West Ham spelen"

12 januari 2017, 11:36
Foto: © ProShots

Dimitri Payet en West Ham United staan lijnrecht tegenover elkaar. De Franse international heeft aan coach Slaven Bilic laten weten dat hij niet meer voor de club uit wil komen. Onder de indruk daarvan is Bilic naar eigen zeggen niet; West Ham United is niet van plan om Payet zijn zin te geven.

Met zijn mededeling dat hij niet langer voor de club wil spelen lijkt Payet, die volgens diverse media in de belangstelling van Arsenal staat, een vertrek te willen forceren. Volgens Bilic kan Payet echter fluiten naar een transfer. "We hebben tegen hem gezegd dat we niet onze beste spelers willen verkopen, maar Dimitri wil niet meer voor ons spelen. We gaan hem echter niet verkopen. Ik heb de voorzitter gesproken en geld speelt geen rol. We hebben hem een lang contract gegeven omdat we hem willen behouden", citeert de BBC hem.

Payet was één van de uitblinkers van het afgelopen Europees kampioenschap. Het contract van de Fransman bij West Ham United, de huidige nummer dertien van de Premier League, loopt nog tot medio 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen