Van Ginkel tevreden na rentree: "Kon me snel aanpassen"

15 januari 2017, 09:14

Marco van Ginkel blikte zaterdagavond met een tevreden gevoel terug op zijn rentree bij PSV in de wedstrijd tegen Excelsior. De huurling van Chelsea was direct trefzeker in het met 2-0 gewonnen duel. Hij stelt dat hij zich makkelijk kon aanpassen omdat het elftal van de Eindhovenaren in een half jaar tijd niet veel veranderd is.

"Dit voelt goed. Ik ben moe maar voldaan", aldus Van Ginkel na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. De 24-jarige middenvelder voelde de druk voor PSV om direct goed te presteren aan het begin van de tweede seizoenshelft. "Het hele team voelde dat er gepresteerd moest worden en dat hebben we ook gedaan. De druk maakt voor mij niet veel uit. Ik geef altijd honderd procent en het is lekker dat je dan met 2-0 wint en de eerste goal maakt."

Van Ginkel kon direct goed meedraaien met de ploeg van Phillip Cocu en had vrijwel geen aanpassingstijd nodig. "Er zijn maar twee of drie nieuwe spelers en de staf is hetzelfde. Daarom kon ik me snel aanpassen. Het was makkelijk binnenkomen. Iedereen in de ploeg weet elkaars positie goed over te nemen", verklaarde de middenvelder.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen