West Ham in beroep: "Jones kwam juist gevaarlijk in"

3 januari 2017, 11:02

Slaven Bilic heeft een bitter gevoel overgehouden aan de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Manchester United. De Kroatische manager zag zijn speler Sofiane Feghouli na een kwartier al met een rode kaart van het veld gestuurd worden door scheidsrechter Mike Dean, waardoor het een te lastig karwei werd. Bilic baalt van het gedrag van Phil Jones.

De verdediger van Man United maakte volgens Bilic gretig gebruik van de situatie, door zich aan te stellen. "Het was echt geen rode kaart. De voet van Feghouli was niet te hoog, het was ook niet opzettelijk", zegt Bilic tegen de BBC. "Phil Jones maakte gretig gebruik van de situatie en dat kan je hem ook niet kwalijk nemen. Misschien deed hij het, omdat juist hij degene was die gevaarlijk inkwam. Hij redt zichzelf."

Bilic heeft aangegeven dat West Ham in beroep zal gaan tegen de rode kaart van Feghouli. "Het was een sleutelbeslissing, die ons kapot gemaakt heeft. Het is zeer onrechtvaardig en liet de wedstrijd kantelen", aldus de Kroaat, die Zlatan Ibrahimovic ook nog eens vanuit buitenspelpositie zag scoren, bij de 0-2.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen