Yahaya na avontuur in Gibraltar terug in Overijssel

2 januari 2017, 14:11
Foto: © ProShots

Coach John Stegeman van Heracles Almelo mag tijdens de eerste training van 2017 een nieuw gezicht op zijn trainingsveld verwelkomen. Mustapha Yahaya, een 22-jarige middenvelder uit Ghana, traint de komende periode mee bij de club. Hij gaat woensdag ook mee op trainingskamp naar Epe.

Een onbekende voor het Nederlandse voetbal is Yahaya niet, eerder stond hij onder contract bij FC Twente. Voor de beloftenploeg van de Tukkers speelde de Afrikaan 22 wedstrijden in de Jupiler League, waarvan twintig in het seizoen 2013/2014. Na zijn vertrek uit Enschede, in de zomer van 2016, belandde hij in Gibraltar. Hij speelde voor FC Europa, onder meer in de voorronde van de Europa League, maar is nu transfervrij.

Heracles Almelo is halverwege het seizoen de nummer negen van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen