Ajax scherpt veiligheidsmaatregelen vooralsnog niet aan

12 april 2017, 13:46

Ajax neemt geen extra veiligheidsmaatregelen voor het Europa League-duel met Schalke 04 van donderdagavond. Dat heeft een woordvoerder van de Amsterdamse club laten weten aan het ANP. De club oordeelt dat het dreigingsniveau niet anders is dan de laatste maanden.

De spelers van Borussia Dortmund kregen dinsdagavond in aanloop naar het Champions League-duel met AS Monaco te maken met een aanslag op de spelersbus. Op weg naar het stadion vonden drie explosies plaats nabij het voertuig. Daarbij raakte één van de spelers, Marc Bartra gewond. Ajax verandert door de gebeurtenissen niets aan het veiligheidsbeleid. "Het dreigingsniveau is op dit moment niet anders dan de laatste maanden", aldus een woordvoerder.

Ook stelt de club dat er nog niet bekend is uit welke hoek de aanslag komt. "Ongeacht wie hier voor verantwoordelijk is, we vinden het vreselijk voor iedereen die in de bus zat, hun familie en vrienden. En natuurlijk ook voor de mensen die in het stadion zaten en er misschien vanavond niet bij kunnen zijn. Maar wat betreft veiligheid houden wij ons nog aan de huidige richtlijnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen