Beker belangrijk punt voor PSV: "Belang wordt onderschat"

1 mei 2017, 18:34

Bij de traditionele top drie van Nederland wordt elk seizoen ingezet op de landstitel. De KNVB-beker lijkt een bijzaak te zijn. Volgens PSV-directeur Toon Gerbrands is dat een verkeerde denkwijze. Hij onderstreept het belang van het toernooi.

Gerbrands zag Vitesse zondag beslag leggen op de beker en ziet een groot voordeel voor die club. "Ik wil ze graag feliciteren met het fantastische resultaat. Mensen onderschatten het belang van de bekerfinale nog wel eens. Vitesse is nu gewoon rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. PSV moet dat eerst nog afdwingen", legt hij uit tegenover PSV TV.

Het winnen van de beker was voor PSV een goede garantie geweest in een seizoen waar Feyenoord en Ajax sterker bleken. "Je hebt daarnaast ook direct de miljoenen binnen. Ik verwacht dat het grote belang van het bekertoernooi binnenkort duidelijk wordt. Ook voor ons wordt het volgend seizoen een belangrijk punt. We moeten iedereen overtuigen dat we die finale moeten halen en winnen", besloot Gerbrands.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen