Ramos prijst karakter Real en ontmoet nu 'goede vriend'

11 mei 2017, 07:48

Nu de halve finales van de Champions League gespeeld zijn, is duidelijk dat Real Madrid en Juventus op 3 juni in Cardiff zullen strijden om de belangrijkste titel in het Europese clubvoetbal. Voor Sergio Ramos, de aanvoerder van Real Madrid, wordt het een weerzien met een goede vriend.

Ramos is goed bevriend met Gonzalo Higauín, die voor de doelpunten zorgt bij Juventus. De vriendschap tussen de oud-teamgenoten wordt begin juni even opzij geschoven, zo geeft Ramos aan. "Hij is een goede vriend en we hebben altijd een goede verstandhouding gehad toen hij hier speelde", zegt Ramos tegen beIN Sports. Higauín speelde zes jaar met hem bij Real Madrid, alvorens de Argentijn in 2013 naar Napoli vertrok. "Maar ik zal niets aan hem weggeven in het veld."

Real Madrid bereikte ten koste van Atlético Madrid (4-2 over twee duels) de finale van de Champions League. Het is de derde keer in vier jaar dat het de eindstrijd bereikt heeft. "Iedereen wist dat het niet eenvoudig zou worden. Daarom ben ik trots op onze ploeg. Toen het door hun twee vroege doelpunten lastiger werd, heeft het team karakter getoond. We gingen voor het doelpunt. Ondanks de hoge druk hebben we ons doel kunnen bereiken", glimlacht Ramos.

Real Madrid kan de eerste club in de historie worden die de Champions League tweemaal op rij wint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen