Anderlecht dreigt na Tielemans ook Dendoncker te verliezen

3 juni 2017, 14:33

Het succes van Anderlecht lijkt zijn tol te gaan eisen. De club liet Youri Tielemans vorige week al naar AS Monaco vertrekken en verliest mogelijk ook Leander Dendoncker op de transfermarkt. De middenvelder mikt namelijk op een overstap naar een grotere club.

Tielemans was afgelopen seizoen een uitblinker op het middenveld, maar ook Dendoncker maakte grote indruk. Manager Herman Van Holsbeeck liet vorige week nog weten dat hij niet mag vertrekken. "Dendoncker is de belangrijkste jonge speler die we absoluut nog een jaar moeten houden", sprak hij. "Ik heb nog niet met Herman Van Holsbeeck gepraat", zegt Denonceer nu tegen Het Nieuwsblad. "Als hij een prijs op mijn hoofd wil plakken, kan ik daar niet veel aan veranderen. Ik begrijp dat hij wil dat hij blijft en ik begrijp dat de supporters willen dat ik blijf. Maar het gaat uiteindelijk om mijn carrière. Ik moet een beslissing nemen die het beste is voor zijn carrière."

De 22-jarige middenvelder denkt er niet aan om nog een jaar bij Anderlecht te blijven en daardoor vrijwel zeker te zijn van een plek in de WK-selectie van de Belgen. "Nee, dat WK speelt niet mee in mijn keuze", stelt hij. "Ik denk alleen aan mijn eigen carrière en ontwikkeling. Ik voel me klaar voor een stap hogerop."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen