Premier League denkt aan avondwedstrijden in het weekend

13 juni 2017, 10:50

De clubs in de Premier League willen meer wedstrijden op unieke tijdstippen laten afwerken. Het doel is dat een fanatieke kijker meer dan tweehonderd duels live zou kunnen zien. Daarom denken de clubs erover om ook in het weekend avondwedstrijden te gaan afwerken, zo schrijft The Times.

Het plan schrijft voor dat er ook wedstrijden zaterdag om 19:45 (20:45 Nederlandse tijd) zullen worden afgewerkt. Dit is geen onbekend tijdstip voor de Premier League, maar het is tot op heden alleen gehanteerd tijdens midweekse speelronden. Het laatste tijdstip waarop een wedstrijd in het weekend begint is tot op heden 17:30 geweest.

Momenteel worden er veel wedstrijden op zaterdagmiddag om 15:00 gespeeld. Hierdoor ligt het aantal livewedstrijden op BT Sport op 168. Dat is nog niet eens de helft van het totaal van 380 Premier League-duels. In het seizoen 2019/20 moet minimaal de helft van de wedstrijden live te zien zijn, zo is het doel.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen