Youri Mulder vindt dat Oranje 'ook een beetje pech' gehad heeft

10 oktober 2017, 10:05

Dat het Nederlands elftal een 7-0-zege overwinning nodig heeft tegen Zweden om zich nog te plaatsen voor het WK in Rusland, heeft te maken met een gebrek aan kwaliteit. Maar ook met het ontberen van een beetje geluk, vindt Youri Mulder. "Zweden wint van Frankrijk, wie had dat verwacht?"

In het Belgische praatprogramma Extra Time kwamen de prestaties van Oranje aan bod. "We hebben ook een beetje pech gehad. Het spel was natuurlijk heel slecht", stelt Mulder, die overigens ook erkent dat het niveau minder wordt. "Ons probleem is, je hebt altijd de grote vier gehad. Van der Vaart, Huntelaar, Sneijder zijn weg, alleen Robben blijft nog over. Die jongens konden altijd mee en dat is nu weg. Nu is het allemaal lichter en dat heeft met kwaliteit te maken."

Vader Jan Mulder, eveneens aangeschoven in de uitzending, wil echter van geen pech weten. "Wat zich in Nederland heeft afgespeeld aan theorieën en congressen, je gelooft het niet. Je kijkt wedstrijd na wedstrijd naar het spel van Oranje en het is werkelijk onbeschrijfelijk wat er in het Nederlands elftal aan internationals spelen", laat hij aan duidelijk niets te wensen over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen